Brompton meets Brompton

NoBroK origamitur 2014

Bildet er fra origamituren i Oslo, oktober 2014

Formålet med NoBroK er å dele sykkelgleden som bare en Brompton kan gi deg, gjøre denne klassiske foldesykkelen enda bedre kjent i Norge, tilby egne origami-turer og/eller delta sammen på andre sykkelarrangementer i Norge.

NoBroK feiret femårsjubileum med omfattende dagsprogram på lørdag 16. september 2017 i Oslo!

Vi startet dagen med et koselig årsmøte kl 11.00 – 12.30 på Peloton, Torggata 36, Oslo (http://pelotonoslo.no/), jf innkallingen her. Etter årsmøtet ble det origamitur i Oslo (ca kl 12.30-13.30, med start fra Peloton) som del av årets mobiltetsuka, jf invitasjonen her. Turen var som vanlig åpen for alle landets Bromptonauter og andre foldesyklister. Programmet ble avsluttet med en festlig markering av klubbens femårsjubileum for våre medlemmer, på «Krankenhaus» hos Dapper på Grünerløkka kl 14.00 – 15.00).  Der diskuterte vi blant annet om vi skal delta på den lille styrkeprøven juni 2018. mer info kommer. Men hvis du har interesse til å bli med der, send oss kort mail!

Neste origamitur arrangeres september 2018 i samarbeid med SLF Lillestrøm og omegn, fra Lillestrøm til Oslo, jf turkatalogen her.

På sikt er det også ønskelig å arrangere Norges første Brompton National Championship, og/ eller delta sammen på World Championship i England… 🙂

Alle medlemmer og andre interesserte foldesyklister er velkommen til å forslå egne origamiturer og/eller andre sykkelarrangementer.

Ta gjerne kontakt, hvis du har planer om å delta på noen av arrangementer nevnt ovenfor og/eller har egne forslag til Brompton-turer!

Oversikt over tidligere origamiturer:

2016

Lørdag, 15. oktober 2016 fra kl 12 var noen av våre medlemmer med på Bike in tweed sykkeltur i Oslo. Ifølge arrangørene er dette en sykkeltur «med stil og eleganse». Deltakerne bes å kle seg i beste klær, gjerne tweed. Arrangementet er åpent for alle vakre, sjarmerende eller tøffe sykler – gamle og nye klassikere. Oppmøte fra kl 12 på torvet ved Brødbakerne, Karenslyst allé 50, Skøyen. Det ble en rolig sykkeltur i Oslo, med stopp ved flere av byens attraksjoner og tid til mat og drikke. Det er gratis å delta på Bike in tweed. Mer finnes informasjon i Facebookgruppen Bike in tweed, Oslo.

2015

Origamitur samt årsmøte den 19. september 2015 i f m den europeiske mobilitetsuka med tema multimodalitet (hvordan ulike transportmidler kan kombineres for å få en miljøvennlig og effektiv reise), jf innkallingen til årsmøte med foreløpig dagsorden her.

2014

Vi hadde planer om deltakelsen på flere arrangementer som Eidsvoll-Oslo 29.06.14, sykkelens dag 10.05.14, samlingen av folde- og transportsyklister i Frognerparken i Oslo 31.05.14, CityRide festival i Lillestrøm 07.06.14 og europeisk mobilitetsuka i september 2014… Til slutt ble det en kort origamitur i f m den nasjonale sykkelkonferansen 2014 i Oslo.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s