Brompton meets Brompton

NoBroK origamitur 2014

Bildet er fra origamituren i Oslo, oktober 2014

Formålet med NoBroK er å dele sykkelgleden, gjøre Brompton enda bedre kjent i Norge, tilby egne origami-turer og/eller delta sammen på andre sykkelarrangementer i Norge.

NoBroK feirer femårsjubileum med omfattende dagsprogram på lørdag 16. september 2017 i Oslo!

Vi inviterer til årsmøte i Oslo

Tid:                  lørdag 16. september 2017 kl 11.00 – 12.30
Sted:                Peloton, Torggata 36, Oslo (http://pelotonoslo.no/)

Innkallingen til årsmøte 2017 finnes her.

Etter årsmøtet inviteres til origamitur i Oslo (ca kl 12.30-13.30, med start fra Peloton) som del av årets mobiltetsuka, jf invitasjonen her. Turen er åpen for alle landets Bromptonauter og andre foldesyklister 🙂 

Programmet avsluttes for våre medlemmer med en festlig markering av klubbens femårsjubileum, på «Krankenhaus» hos Dapper på Grünerløkka kl 14.00 – 15.00).  Her ber vi om en påmelding pr mail. Mer info kommer…

På sikt er det også ønskelig å arrangere Norges første Brompton National Championship, og/ eller delta sammen på World Championship i England… 🙂

Alle medlemmer og andre interesserte foldesyklister er velkommen til å forslå egne origamiturer og/eller andre sykkelarrangementer.

Ta gjerne kontakt, hvis du har planer om å delta på noen av arrangementer nevnt ovenfor og/eller har egne forslag til Brompton-turer!

Oversikt over tidligere origamiturer:

2016

Lørdag, 15. oktober 2016 fra kl 12 var noen av våre medlemmer med på Bike in tweed sykkeltur i Oslo. Ifølge arrangørene er dette en sykkeltur «med stil og eleganse». Deltakerne bes å kle seg i beste klær, gjerne tweed. Arrangementet er åpent for alle vakre, sjarmerende eller tøffe sykler – gamle og nye klassikere. Oppmøte fra kl 12 på torvet ved Brødbakerne, Karenslyst allé 50, Skøyen. Det ble en rolig sykkeltur i Oslo, med stopp ved flere av byens attraksjoner og tid til mat og drikke. Det er gratis å delta på Bike in tweed. Mer finnes informasjon i Facebookgruppen Bike in tweed, Oslo.

2015

Origamitur samt årsmøte den 19. september 2015 i f m den europeiske mobilitetsuka med tema multimodalitet (hvordan ulike transportmidler kan kombineres for å få en miljøvennlig og effektiv reise), jf innkallingen til årsmøte med foreløpig dagsorden her.

2014

Vi hadde planer om deltakelsen på flere arrangementer som Eidsvoll-Oslo 29.06.14, sykkelens dag 10.05.14, samlingen av folde- og transportsyklister i Frognerparken i Oslo 31.05.14, CityRide festival i Lillestrøm 07.06.14 og europeisk mobilitetsuka i september 2014… Til slutt ble det en kort origamitur i f m den nasjonale sykkelkonferansen 2014 i Oslo.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s